bg

Kookclub : December 2017

Voorgerecht : Spinkrab

 Alle ingrediënten opkoken, mixen ,goed kruiden 
de krabpoten doormidden snijden, 15 min. in de oven 
 
Ingrediënten :
8 grote krabpoten ,
saus : 
50 cl cocos room, 1/4 ajuin gehakt, 50 cl kipbouillon, 1 gehakte chili, 

 

Hoofdgerecht : Iers varkenskroon

Kleur de varkenskroon in een warme pan, p&z
groenten naar keuze : hier nu chinese kool+ajuin, mortadella 
aardappeleln : nieuwe aardappelen, +ajuin heel fijn versnijden; p&z onder olijfolie zetten  10 min. opkoken en nu en dan roeren. Alles afgieten, aardappelen opwarmen in de oven 
 
Ingrediënten: 
varkenskroon, chinese kook, ajuin, mortadella, nieuwe aardappelen, groenten naar keuze 

 

Nagerecht : Biscuit

 biscuit : eiwit en eierdooiers opkloppen,bloem en maizena alles mengen en afbakken 30 min. 160 °0

garnering confituur tussen slagroom,frambozen 
over de taart  overgieten met ganache 
 
Ingrediënten:
4 eiwit,4 eierdooiers, 200 gr bloem,40 gr maizena,
voor de afwerking, abrikozenconfituur, slagroom,frambozen,
afgewerkt met ganache : 100 gr room opkoken,15gr chocolade, 

 

Reserveren

U bezit geen vivabox-kortingbon?
Word vaste klant en boek hier -5%




Hotel De stokerij te Oudenburg, West-Vlaanderen - Overnachten nabij Brugge, Oostende en De Haan

Promoties
1 Nacht genieten met Halfpension
  • Prijs arrangement voor 2 personen 
  • Welkomsdrankje en alle toeristische informatie 
  • Ontbijt met tal van streekspecialiteiten 
  • Bij reservatie in een kamer met Spabad dan worden badmantels & etherische oliëen voorzien
  • Marktmenu ( tapasplank met luxe visspecialiteiten,hoofdgerecht Vis ) Vlees op aanvraag